starmagazin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ďalšie konflikty

V zlatej klietke nastali ďalšie konflikty, do ktorých sa zapojil aj Guru.

Ako ste mohli vidieť v nedeľu, u Mojsejovcov sú medzi súťažiacimi ďalšie konflikty. Navzájom si hovoria o sebe, čo si myslia, i čo si myslia iný. Žolíkom je momentálne Guru, no či bude aj nabudúce, to rozhodnú sympatia a antipatie divákov. Guru sa taktiež Mojsejovcom zmienil, že asi by teraz vyhodil papuľu. To však papuľa zrejme nevie, a naďalej si papuľuje. Narážky boli aj na tiroláčkino správanie, že vraj sa pred kamerami správa detinsky, že keď sa videla spievať, ukazovala, to spievam ja, to som ja. Možno trochu detinské, no k nej sa mi to hodí. Jej ďalšia, dlhodobejšia prezývka je pipina. Asi podľa tých vrkočov, čo pripomínali pipi dlhú pančuchu. Starosta sa snaží všetko riešiť diplomaticky, čo sa mu zčasti opláca. Aktuálny stav hlasov po skončení nedeľnej show bol nasledovný: na prvom mieste bol versače, za ním mejkpísová, potom guru, starosta bol siedmy a posledný bol nemec, pred ním češka. Trochu sa poradie medzi niektorými miestami oproti minulému kolu zmenilo, no poriadna zmena príde, keď vyjdú pravé tváre finalistov na povrch. To je zatiaľ všetko, v stredu po priamom prenose prinesiem aktuálny stav. Uvidíme, či opäť Nora nominuje na vypadávajúcu mejkpísovú, Braňo íra asi nie, keďže ír vypadol, a či opäť bude mať najmenej hlasov starosta.

V prenose sme sa taktiež dozvedeli, že pipina má vraj nohy do X, a mohli sme vidieť snahu o rannú rozcvičku. Čo uvidíme ďalej, to zatiaľ nevieme, no určite sa máme na čo tešiť.


Mojsejovci | stály odkaz

Komentáre

  1. cudujem sa ze to vobec pozeras...
    Bratislava 16. marca (TASR) - Nová nezávislá občianska iniciatíva vyzýva každého Slováka, aby v záujme zachovania vlastnej dôstojnosti ako aj dôstojnosti slovenského národa nesledoval vysielanie reality show Mojsejovci.


    Televíziu Markíza vyzývajú, aby v záujme zachovania vlastného dobrého mena zastavila vysielanie reality show Mojsejovci. Postupujúcich finalistov vyzývajú, aby odstúpili, kým ešte nemajú Mojsejovci možnosť ich verejne ponížiť. Zadávatelia reklamy by podľa iniciatívy mali zvážiť, ako vyznie ich reklama počas programu dvojice arogantných a bezcharakterných indivíduí. Iniciatíva vyzýva médiá, aby prestali prezentovať Mojsejovcov, ktorí sa vysmievajú slušným ľuďom.


    Iniciatíva hlása slušnosť a dôstojnosť pre všetkých Slovákov nezávisle od ich majetku a spoločenského postavenia. Na začiatku reality show Mojsejovci vyhlásili jej hlavní aktéri, že chcú ukázať, čo všetko sú ochotní urobiť Slováci pre dva milióny korún. Podľa iniciatívy Mojsejovci veľmi dobre vedia, že mnohí Slováci žijú v hmotnej núdzi alebo na jej hranici. Svoj luxus však tak okázalo prezentujú v médiách, že vzniká dojem, že oveľa dôležitejšie ako užívanie si tohto luxusu je pre nich ukájanie sa nechutným povyšovaním sa nad nemajetných ľudí. Podľa iniciatívy sú na Slovensku aj podstatne majetnejší ľudia bez tak okázalého prezentovania, pričom niektorí prispejú aj na charitu. "Správanie Mojsejovcov sa dá prirovnať azda iba k tomu, ako keď niekto príde pred dlhodobo hladujúcich ľudí a ukazuje im fotografie jedál a zabáva sa na tom," uvádza sa vo vyhlásení iniciatívy.


    Vyvrcholením tejto nechutnosti je, že Mojsejovci očakávajú, že sa ľudia - najmä ľudia v hmotnej núdzi budú sami ponižovať a že budú dobrovoľne robiť veci, ktoré sú hlboko pod ich dôstojnosť, a to všetko pred bežiacimi kamerami.


    Iniciatíva vyzýva aj všetky osobnosti politického a spoločenského života, aby vyjadrili podporu našim myšlienkam a pripojili sa k jej vyhláseniu za slušnosť a dôstojnosť pre všetkých Slovákov nezávisle od ich majetku a spoločenského postavenia. Vyhlásenie TASR poskytol Branislav Antimojsej.
    publikované: 18.04.2005 17:28:10 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Šikovná iniciatíva
    Ale sila peňazí je silovejšia ako rozum takže petíciu podpísať môžem, ale to je asi všetko. Je mi ľuto tých, čo sú verejne ponižovaní, ale keď im to za tie 2 milióny stojí?

    Silne mi to priponenulo film
    "Running man(?) s Arnoldom Schwarcenegrom v hlavnej ulohe. Tam sa diváci tiež bavili na utrpení druhých... doba hold zhrubla (alebo bola vzdy taka len sme si to neuvedomovali lebo sme boli mladsi).
    publikované: 18.04.2005 17:44:29 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014