starmagazin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ír vypadol.

Guru sa rozhodol vyradiť Íra.

Po prvom týždni v zlatej klietke Mojsejovcov prišiel prvý finálový večer, ktorý moderoval Vilo Rozboril.  Finálová dvanástka, ktorá sa dostala do domu bola vo veľmi zaujímavom zložení. Už prvý týždeň tam boli menšie konflikty, jedna zo súťažiacich dokonca chcela súťaž opustiť. No nestalo sa tak. Nastal finálový večer, na ktorom vystúpila finálová 12, ktorú tvoria: Mejkpísová, Češka, Horolezkyňa, Tiroláčka, Jožo Ráš, Papuľa, Nemec, Starosta, Guru, Ír, Model a Versače. Každý z nich má inú povahu. Tu vám prinášam malý rozbor súťažiacich:

Mejkpísová: bývalá policajtka, zvolená ako prvý žolík. Zvolili si ju sami súťažiaci. Svoje povinnosti si plnila vcelku dobre, aj keď Nora Mojsejová si myslela niečo iné.

Češka:  má český prízvuk, čo asi novinkou nieje, je rázna a rozhodná, nebojí sa povedať svoje. Istá dávka tvrdohlavosti tam určite je.

Horolezkyňa: najmladšia súťažiaca, na kastingu v Košiciach sa vyšplhala na hotel, z ktorého pomocou horolezeckej výpravy aj zliezla. Prečo ju volajú horolezkyňa, je asi jasné. Ktovie ako sa tvárili Mojsejovci, keď ju v okne videli, ako "zlezáva" z hotela.

Tiroláčka: prečo práve tiroláčka, to neviem. Vraj bola na konkurze na maďarskej miss. Ktovie. Pre mňa je zo súťažiacich najsympatickejšia a pôsobí trochu krehkým dojmom. Ja jej šance vidím vysoko, lebo sa zdá, že Mojsejovci ju majú celkom v priazni.

Jožo Ráš: istá podobnosť z Jožom Rážom tam je. Tento súťažiaci si v Tatrách zlomil nohu, keď chcel pribrzdiť sánky, no nohu už má v poriadku. Má v nej síce klinec, no je schopný súťažiť.

Papuľa: tak toho keď vyhodíte dverami,l vráti sa nimi späť. A keď ho vyhodíte druhý-krát, príde späť oknom. Je to veľli priebojný súťažiaci, ktorému "papuľa" veru nechýba. V Košiciach zaujal Mojsejovcov svojou nápadnosľou s "húkačkou" na hlave. Vyzeral trochu ako smetiarske auto, no je v dome. A aj si tú prezývku osvojuje ešte viac.

Nemec: súťažiaci s nemeckým prízvukom, čo aj počuť. Slovenčina mu celkom ide a nechýba mu ani zmysel pre humor. No keď ho niekto naštve, vie byť určite nepríjemný, čo sme zčasti mali možnosť vidieť pri jeho menšom konflikte s Írom.

Starosta: asi najmenej obľúbený súťažiaci. V prvom finálovom kole dostal najmenej hlasov. Odišiel z funkcie starostu, aby sa mohol zúčasniť v Mojsejovcoch, čo mu väčšina jeho bývalých kandidátov vyčíta so slovami: Zradil nás. My sme mu verili, a on nás zradil.

Guru: jeden z najsympatickejších súťažiacich, ktorý prvé finálové kolo vyhral, a bol vami zvolený za žolíka, čiže Mojsejovci ho nemôžu vyhodiť. Vyradil z hry Íra a okomentoval to tým, že je ešte mladý a že má život pred sebou.

Ír: prvý, ktorý vypadol. Na vypadnutie ho nominoval Braňo Mojsej. Vraj sa zvykol poriadne opíjať, a rozumne hovoril, len keď bol triezvy. Je taktiež dosť rázny a nebojí sa povedať svoj názor.

Model: prečo model? No preto, lebo vyzerá ako model. Patrí podľa vás k najsympatickejším súťažiacim, a má šancu dostať sa dosť ďaleko, keďže neboli známe nejaké konflikty medzi ním a niektorými súťažiacimi. Asi ani žiadne neboli. Vyzerá to tak, že sa stane novým "modelom" Mojsejovcov, a taktiež novým idolom dievčat.

Versače: má jednoducho svoj štýl. Mojsejovcom sa zjavne jeho štýl páči. No niektorým pripadá trochu ako "iný". Niektorý rozmýšľajú nad tým, či nieje homosexuál. No pravdu vie iba on sám a jeho blízky. Ale môj názor je, že chce byť proste "in".

 

Tak to bol taký malý prehľad súťažiacich, viac informácií budem samozrejme pridávať.  Ak máte iný názor, kľudne napíšte na kessy@centrum.sk alebo cassandramery@seznam.cz a ja vaše názory uverejním. 

 

 


Mojsejovci | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    pekne zhrnuté... súhlasím :))
    publikované: 16.04.2005 13:59:12 | autor: Lilly (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014