starmagazin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Miliónový ošiaľ začína.

10 najlepších tanečníkov bojuje o titul miliónového tanečníka.

Televízia JOJ vyhlásila novú súťaž, kde sa môžu predviesť tí, ktorý majú záľubu v tanci, či sú tanečníci, alebo nie. Na kastingoch porota vybrala tých najlepších, ktorý potom bojovali o to, kto pôjde do Egypta. Choreografiu ich učili porotcovia. Porotu tvoria:

Fredy Ayisi- predseda poroty- líder tanečnej skupiny Fredys Dance Group

Svetlana Sopková- choreografka,v rokoch 1994-2000 viedla tanečné školy v Košiciach a v Bratislave. Od roku 2001 účinkuje v tanečnej šou Schneider team v Rakúsku, kde sa zároveň podieľa na vytváraní nových choreografii.

Tony Moisés- tanečný manažér od roku 1996 vedie agentúru, tanečnú školu a skupinu Different colours, venujúcu sa hip-hop, show dance a break dance.

Jaroslav Bekr tanečný pedagóg, vyštudoval FTVŠ, odbor pedagogika tanca. V roku 1999 založil tanečnú skupinu SPIN, ktorá je dodnes najobsadzovanejšou na Slovensku. Tanečne a choreograficky spolupracoval na množstve projektov na Slovensku i v zahraničí.

Celú túto show moderujú Vlado Voštinár a Lenka Hriadeľová. Zo sústredenia v Egypte porota vybrala ôsmych najlepších, ktorý postúpili do finále. Tí mali možnosť zobrať ešte dvoch tanečníkov, ktorý uzatvoria finálnu desiatku. Výber to bol ťažký, a na konci bolo aj slzy. Porota sa napokon zhodla na ôsmych tanečníkoch: Daniele Edlingerovej, Jozefovi Herákovi, Štefanovi Chlebovy, Jánovi Jamrichovi, Melánii Kasenčákovej, Veronike Ferancovej, Jánovi Mečochovy a Jane Otčenášovej. Dievčatá mali možnosť vrátiť do hry chlapca, chalani dievča. Títo ôsmy finalisti sa rozhodli vzať späť Dobravu Škvaridlovú a Ivana Draškoviča. Finálnu desiatku teda tvoria:

1. Daniela Edlingerová

2. Ivan Draškovič

3. Veronika Ferancová

4. Jozef Herák

5. Melánia Kasenčáková

6. Štefan Chlebo

7. Jana Otčenášová

8. Ján Jamrich

9. Dobrava Škvaridlová

10. Ján Mečoch

Ako sa bude situácia ďalej vyvíjať, to uvidíme v sobotu v priamom prenose miliónového tanca. Na záver už len spomeniem, že celkový víťaz okrem miliónu bude mať možnosť študováť na svetoznámej New Yorkskej tanečnej škole. Všetkým im držím palce, a dúfam, že vyhrá ten najlepší.


Miliónový tanec | stály odkaz

Komentáre

  1. Konecne!
    Konecne nieco normalne, kde sa maju moznost prejavit vsetci normalny ludia a pomaha im porota, nie ich len komentuje. Je to vyborny napad, a paci sa mi, ze porotcovia im pomahaju s choreografiou. Toto je najlepsie, co kedy Slovensko, ba aj svet mohol mat.
    publikované: 17.04.2005 16:43:45 | autor: Mishelha (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014