starmagazin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Česko opäť hľadá superstar.

Česká superstar je už vo finále.

Česko hľadá superstar. No už druhú superstar. Prvou sa stala Aneta Langerová. Tentoraz však češi majú 12 finalistov, z ktorých v prvom kole vypadli dvaja, a ostali desiati. Finalisti sú:  Vlastimil Horváth, Michael Foret(divoká karta), Kristýna Peterková(druhá šance), Janika Kolářová, Filip Jankovič, Michal Hudček, Michaela Nosková, Petr Bende, Klára Zaňková, Monika Šramlová, Ali Amiri, Gabriela Al Dhábba. Výber do prvého kola: Pop idol, bol zaujímavý:

Michaela Nosková- Shakira- Whenever, wherever

Ali Amiri- Enrique Iglesias

Klára Zaňková- Alanis Morisette- You oughta know

Filip Jankovič- Usher- You remind me

Monika Šramlová- Dido- Angel

Michael Foret- Dan Bárta- On my head

Kristýna Peterková- Natalia Imburglia- Torn

Vlastimil Horváth- Glenn Medeirose- Nothing´s gonna change my love

Gabriela Al Dhábba- No Doubt- Don´t speak

Michal Hudček- Queen- Too much love will kill you

Janika Kolářová- Anastacia- Welcome to my truth

Petr Bende- U2- With or without you

Nebolo by od veci spomenúť aj porotu, ktorú tvoria: Michal Horáček, Eduard Klezla, Ondřej Soukup a Gabriela Osvaldová. Moderujú to Laďka Negrešová a Petr Holík. Ďalšou témou českej superstar sú roky 70. O priebehu vás budem naďalej informovať.

A skoro som zabudla. Finálová 12-tka sa zmenila na 10-tku. Dve súťažiace túto súťaž opustili kvôli nedostatku hlasov. Boli to Monika Šramlová, ktorá bola na vypadávajúcu niekoľkokrát nominovaná a Janika Kolářová, ktorú nikto nenominoval na vypadávajúcu. Spoločná pieseň finalistov sa volala Hvězda snú, no niektorým sa nepáčila. Podľa mňa bola celkom dobrá, no minuloročnej Veď mě dál sa nevyrovnala.


Česko hledá superstar 2 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014